Consulate

 

Belangerijk:

 

De Nederlandse paspoort hebben  geen visum nodig om Costa Rica voor toerisme te bezoeken en ze kunnen in het land tot 90 dagen verblijven.


 

ALLE buitenlanders die in te voeren Costa Rica, ongeacht of ze een visum nodig of niet, moeten voldoen aan devolgende voorwaarden van binnenkomst:

 

  • Hebben een paspoort met minstens 3 maanden geldig op het moment van binnenkomst in Costa Rica (de periode is van 6 maanden geldigheid van die buitenlanders die hebben wel een visum)
  • Bij binnenkomst, een retourticket of een ticket met voortzetting reis naar een derde land

U kunt hier informatie van de volgende documenten bevinden:

  • Paspoorten en/of een ID-kaarten verklaringen bezit Costa Ricaanse Schap,
  • consulaire verklaringen,
  • legalisaties (van handtekening en kopie conform origineel)

 

Heeft u nog vragen of ander consulair onderwerp? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag te beantwoorden.

 

Maak een afspraak via via het contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.