Consulaire Diensten

 

Belangrijk:

 

De Nederlandse burgers die een  bezit zijn van Nederlandse paspoort  hebben geen visum nodig om  Costa Rica in te reizen, ze mogen in het land 90 dagen verblijven. 

 


 

Alle  buitenlanders die in te voeren Costa Rica, ongeacht of ze een visum nodig of niet,  dienen voldoen aan de  volgende voorwaarden van binnenkomst:

 

  • Hebben een paspoort met minstens 3 maanden geldig op het moment van binnenkomst in Costa Rica (de periode is van 6 maanden geldigheid van die buitenlanders die hebben wel een visum)
  • Bij binnenkomst, een retourticket of een ticket met voortzetting reis naar een derde land

U kunt hier informatie van de volgende documenten bevinden:

  • Paspoorten en/of een ID-kaarten verklaringen bezit costaricaanse burgerschap ,
  • Consulaire verklaringen,
  • legalisaties (van handtekening en kopie conform origineel)

 

Heeft u nog vragen of ander consulair onderwerp? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag te beantwoorden.

 

Maak een afspraak via het contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.