Consulaire Diensten

 

Belangrijk:

 

Houders met een Nederlandse of Europese Unie paspoort  hebben geen visum nodig om  naar Costa Rica te reizen, ze mogen in het land 90 dagen verblijven. 

 


 

Alle  buitenlanders die in te voeren Costa Rica, ongeacht of ze een visum nodig of niet,  dienen voldoen aan de  volgende voorwaarden van binnenkomst:

 

  • Geldig passpoort. Dit document dient geldig te zijn tijdens het verblijf in Costa Rica.
  • Bij binnenkomst, een retourticket of een ticket met voortzetting reis naar een derde land.
  • Voldoende financiële middelen, ten minste $100 USA Dollars per dag.
  • Vaccinatie tegen gele koorts in sommige gevallen, meer info hier.

U kunt hier informatie van de volgende documenten bevinden:

    • Paspoort en costaicaanse ID-kaarten.
    • Consulaire verklaringen.
    • Verklaringen costaricaanse burgerschap.
    • legalisaties (van handtekening en kopie conform origineel).

Heeft u nog vragen over ander consulair onderwerp? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag te beantwoorden.

 

Maak een afspraak via het contactformulier.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.